Monday, 20 May 2013

Rossa Crackers

Alhamdulillah bisnes yang dijalankan secara kecil kecilan pada awal puasa tahun lepas kini telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan......





HOME MADE SAMBAL BILIS & KACANG PEDAS
Harga:-
1/2 kg = RM20.00
1kg = RM35.00



HOMEMADE POPIA MINI PEDAS....
Harga:- 1/2 kg = RM 13.00
1 kg = RM 25.00




 HOMEMADE SIMPUL KASIH..
INTI:: Serunding Ikan Bilis
Harga :-
500 gm - RM 20.00
700 gm - RM 25.00
1 kg - RM 35.00

* harga tak termasuk kos penghantaran... kos Penghantaran berdasarkan berat barang yang di order mengikut rate pos laju.

Delivery or Self Pick up hanya kawasan Sekitar Kuala Lumpur Sahaja.

Halal, Bersih dab dijamin sedap.. makan sekali pasti nak lg. Untuk tempahan sila PM di Inbox @ SMS/WhatsApp saya Rina 019-4144308 yer....

Kepada sesiapa yang nak order, order sentiasa terbuka..sila ke page nie ye Rossa Crackers



19 comments:

  1. Wowowwww....sedapje tengok...
    btw, dah follow...
    singgah n follow balik

    ReplyDelete
  2. he..he..thanks sesiapa nak berminat leh ler order he..he...

    ReplyDelete
  3. hehe..meleleh air lioq kita..blogwalking sini dan follow..jom singgah n follow kita http://aidamusbah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. alamak,mood raya dah maiiii. tq! follow sini jgk

    ReplyDelete
  5. wah...kat mana blh dpt ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya memang jual 3 produk nie berminat ker?

      Delete
  6. wah terliur sy tengok kuih kat atas ni! btw sy dah follow akk balik.. :) tengs :)

    ReplyDelete
  7. nak simpul kasih tu sedap tu
    http://long-cham.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. kucing hitam kalau nk sila la ke page kat atas tu

    ReplyDelete
  9. Sedap Simpul Kasih Tu..Tak Sabar Pulak Nk Raya :)


    http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/05/kelab-kipas-blogger-dan-iklan-jualan.html

    ReplyDelete
  10. serunding bilis tu perghhhh!! brapo ni

    ReplyDelete
  11. tasbih fatimah
    HOMEMADE SIMPUL KASIH..
    INTI:: Serunding Ikan Bilis
    Harga :-
    500 gm - RM 20.00
    700 gm - RM 25.00
    1 kg - RM 35.00

    * harga tak termasuk kos penghantaran... kos Penghantaran berdasarkan berat barang yang di order mengikut rate pos laju.

    Delivery or Self Pick up hanya kawasan Sekitar Kuala Lumpur Sahaja.

    Halal, Bersih dab dijamin sedap.. makan sekali pasti nak lg. Untuk tempahan sila PM di Inbox @ SMS/WhatsApp saya Rina 019-4144308 yer....

    ReplyDelete
  12. snek kegemaran masa raya...heee

    ReplyDelete
  13. suka sambal kacang dan bilis tu...dah follow...jgn lupa follow balik ye..TQ

    ReplyDelete